Mitt lilla paket...

Den 18 maj har min klass en modevisning, och alla ska ha med något, helst 3 modeller var.
Min inrikting i trean är ju keramik, vilket gör att jag måste visa något gjort i lera.
Jag har skissat upp allt jag ska göra, och är snart klar med föremål nr. 1.... ett paket ^^,

Nu till det roliga, idag när jag satt och arbetade med mitt paket så ropar Malin (kontors-tanten på skolan),
"Nina, jag har en köpare till dig!!"
Min reaktion var mest, VAA??! vad menar hon?!
Men då var det så att en man hade gått förbi fönstret och sett mig sitta och måla paketet, och han hade kontaktat skolan för att höra om han fick köpa mitt paket.
Så nu har jag haft kontakt med honom och berättat att den måste ingå i en visning innan jag kan sälja den, jag berättade även att jag skulle glasera den, och att färgerna kommer ändras (rosa med blåa snöre blir det efter bränningen).
Men han är VÄLDIGT intresserad och vill köpa den, han tyckte färgerna passade... så ja, jag har en köpare :D

Undrar lite hur mycket man kan ta betalt för den?
Min lärare blev nog lite avis på mig, för hon blev rätt kantig mot mig och ville inte ens föreslå vad man skulle kunna ta för pris.
Jag ska iallafall vänta med att bestämma ett pris tills jag vet hur slutresultatet blir ^^, Färg & glans-skillnad gör ju rätt mycket. Men jag tror den blir fiiin :)

En bild på den... men jag har målat klart den nu, så kanterna är jämnare :)

Tidningen

Idag är jag och My med i Värnamo Nyheter.
Vi var på marknad i värnamo i lördags, och självklart lyckas man dra till sig en journalist ^^,


Sol, fika & ledighet

Idag har det varit sol och liiiiiiite varmare :D Jag längtar sååå tills man slipper gå runt i jacka.
Aja, idag följde jag me mina föräldrar till toftastrands café och fikade, och det var väldigt gott. Och sen har jag väl mest försökt att bara slappna av idag, för jag kände att hela jag behövde en sån dag.

Nästa vecka blir det inte mycket vila, jag måste jobba fort som f*n med mina keramiksaker som ska vara med på modevisningen, och på tisdag måste vi förbereda inför Dag-X (en STOR mässa för oss som har UF), och på onsdag har jag ett 5 timmar långt skriftligt nationellt prov och sen ska vi åka och sätta upp montern inför Dag-X, och på torsdag ska vi bemanna montern hela dagen och efteråt ska vi på prisutdelning för UF'are. Nice, nice!

Nån mer som ska till Dag-X på torsdag? Vi har en monter typ mitt i mitten :) Och den kommer vara grön, VÄLDIGT grön ;)

Ja så är läget, jag har en massa att göra och skriver inte lika mycket här längre, men efter nästa vecka har jag påsklov och då hinner jag med bloggen lite mer :P

Och så bjuder jag på en ful bild oxå :P min mun ser konstig ut :P


Nationellt prov

Idag hade jag nationellt prov i engelska B, den muntliga delen. Jag var skitnervös men det flöt på rätt bra ändå. Läraren sa att iallafall dirket efteråt att vi blev godkända :)
På fredag har jag det muntliga nationella provet i svenska... och ja, jag är mer nervös inför det eftersom jag ska hålla ett 5 minuter långt förberett tal :S Jag HATAR att prata inför en grupp... och nu ska jag göra det i 5 minuter!

Denna veckan har varit rätt stressig.
Men jag har iallafall hunnit hälsa på den omtalade hunden Pelle som min syster pratat så mycket om... han var jättesöt, men ack så hyper-aktiv! Jag tror han hade som mål att pierca mig i läppen XD Han skulle pussas hela tiden men han bet lite av misstag oxå... rätt mycket faktist :P


En levande liten studsboll :)

Helg? va? har det varit helg?

Denna helgen har jag varit en eremit bland skoluppgifter.
Jag har suttit och skrivit uppgift efter uppgift. Jag ska fixa klart ALLA uppgifter jag har just nu innan nästa helg. För jag orkar inte med skolan just nu... så jag ska göra klart ALLT på bara några dagar... så jag kan slappna av sen....... tills alla nya uppgifter kommer >< Bleeh!

Sol

Imon ska jag skriva ett vettigare inlägg... men nu tänkte jag bara berätta att jag ÄLSKAR solen!
Och My med!
Äntligen har vi fått 2 soliga dagar i rad, och jag har nu för första gången iår ätit glass utomhus :)

???

?????????????????????
?????????????????????
?????????????????????

flytt

Idag har jag hjälpt min syster att flytta. Så nu är jag lite sleten. Det var hon och jag som sprang med lådor och möbler. Min bror och hans kompis hjälpte dock till med en tung hylla och köksmöblerna... sen stack dem. snällt! NOT!

Och som "belöning" för mitt slit idag så åkte jag och tvättade bilen... och jag fick en tvätt oxå.... så både bilen och jag blev rena >< Jag var lat och tog en maskintvätt.... men så kom jag ju på att jag har en antenn framtill på bilen som jag inte hade tryckt ner.... så jag sprang in i tvätten och tryckte ner den XD Fick en del bilschampo över mig ^^,

På kvällen ringde syster min igen och undrade om jag orkade hjälpa henne bära sakerna till källaren samt soffan. Så jag sprang bort till henne så fort jag kunde och på ½ timme tömde vi en hel lastbil, hon o jag! fan va snabba vi var :P
Nu ska jag sova.... för imon har jag en hel del att göra.



Natti

Livet är något konstigt...

har på sista tiden börjat fundera en hel del kring livet.... vem jag är, vad meningen med livet är, vad som kommer hända i framtiden m.m.

Det värsta är att jag inte kommer på några svar på mina frågor... jag vet inte ens vem jag är längre.
Suck vad deprimerande.....

Zzz...

är grymmt trött idag. Jag har en känsla av att jag är proppmätt hela tiden, men har knappt ätit något idag. Skummt!
Jag mår liiite illa. Tror jag är för stressad faktist. Eller nja, jag tror inte, jag är nog säker!
Egentligen hinner jag inte sitta här och skriva detta. Jag måste skriva ett 5 minuter långt tal som ska redovisas nästa vecka i form av ett nationellt muntligt prov. Och imon hinner jag inte skriva det, för då ska jag hjälpa min syster att flytta. Och på måndag är dagen fullt planerad. Jag ska till banken precis när dem öppnar vid 10 för att betala 1050 kr till amerikanska ambassaden (för mitt visum) och efter det ska jag till fotografen och fota mig och sen ska jag hem, äta lunch och sen åka till skolan. Och My ska följa med till skolan... för jag har fått en rehabliterings-tid till henne på djursjukhuset och jag hinner inte hem för att hämta henne mellan skolan och det, och mina föräldrar är inte hemma då heller. Och när jag kommer hem måste jag öva på talet och sen lär jag inte orka mer den dagen.

Jag hatar att prata inför andra, och 5 minuter skrämmer mig lite. Visserligen klarade jag det i grundskolan, då höll jag en redovisning om Shakespeare i 5 minuter, men det var inget nationellt prov... så jag känner mig rätt nervös.

Ne, nu måste jag börja skriva talet! Hej då!

Ben av gummi

Igår var det friluftsdag med skolan.
Vi hade en baksetturnering på förmiddagen och jag gjorde en hel del mål :) Dock kom mitt lag bara 4 efter stryk i semifinalen. men men, vi kom iaf till semi, alltid något :)
På eftermiddagen gick vi en låååååååååååååååååååååång promenad till en sjö lååååångt bort. Där hade vi tävlingar, grillade och umgicks. Sen var det att vandra hem igen.
Mina ben kändes som gummi när jag äntligen satte mig i bilen och skulle köra hem.  Men jag får för det mesta en sån glädje och energikick av att röra på mig så mycket så på kvällen var jag ultra pigg ^^,



(bild 1 = en av basketmatcherna, Bild 2  = Tess vid brasan, halva jag syns på vänsterkanten me ryggen mot kameran) 
Bilder tagna av Sebastian

Idag känns benen oxå som gummi, men värst är det i högra foten som gör riktigt ont, mina gympaskor var inget bra att ha på sig en sån lång stund, så jag fick en ENORM vattenblåsa och det känns varje gång jag sätter ner foten. Men jag ska inte klaga :P

Nu ska jag gå o fika, sen måste jag åka till djursjukhuset med My som ska på rehablitering idag igen. 
FÖRRESTEN! Jag fick räkningen på operationen idag oxå :D:D:D Trodde ju jag skulle behöva betala runt 8 000 när försökringen täckt sin del, men eftersom ett annat fel hittades i My under operationen så täckte försäkringen mer :D
Så jag behöver bara betala ca. 1 900 kr :D och försäkringen betalar ca. 11 000 kr :D WOOOHOOO! 

...

Igårkväll snackade jag med Rigge & Riggo via cam. Väldigt kul faktist :)
Och jag blev så glad, Rigge ska vara min manliga modell på modevisningen :D Wiiiie :D Nu slipper jag fundera mer på det.


Men denna dagen sög. Den har varit grymmt tråkig, kall och stressig.
2 minuter innan vi slutar börjar det plötsligt snöa/hagla/regna. På bara nån minut så var marken vit och det vräkte ner snö från alla håll. MEN såfort jag satte mig på bussen så slutar det såklart!!!! Så där satt jag, blöt, kall och förbannad och såg hur solen kom fram igen :S
Och skoldagen sög den oxå.  Det är t.ex. osäkert om vi får nån studentbal. PISS & HELVETE!
Och jag är skoltrött... ingen nyhet, men ändå. Detta suger! Och imon ska vi ha friluftsdag :/
Självklart kommer vädret att suga, det kan jag lova er alla!
Jag är så posetiv idag! Fy fan vad posetiv jag är! GAAAAH!

En kille till :O

Vad är jag?? En pojkmagnet eller?!?!!!!
Jag har inget emot många vänner, men jag vill inte påbörja ett förhållande innan jag åker till USA. Visst, det är 6 månader kvar tills jag åker, men under 6 månader kan få starka känslor och få sitt hjärta krossat på ifall distansen blir jobbig sen.
Så vänner, ja tack!
Pojkvän, nej tack!

Varför detta inlägg nu då?
JOO!! När jag var på Oleó med Diana & Jojjo för några veckor sedan träffade jag min bror där och jag blev presenterad för några av hans vänner. En av dem, Jonas, pratade jag lite mer med efter att min bror hade gått.
Nu har tydligen den här Jonas bett min bror om mitt telefonnummer!!!!!! För att "jag är en av de bästa tjejer han någonsin har träffat"... OKEJ!!! Vi pratade lite och det räckte för att vara en av de bästa... hm... okej :) Tack!

Men ändå!! Det känns som om killar bara dras till mig just nu.
Uff, det är lite jobbigt. Jag är bara ovan vid tanken på att nån tycker om mig på andra sätt än vänskapligt.
Visst, jag tror på kärlek vid första ögonkastet, det gör jag. Men min brossas kompis???!?!! Det känns som ett BIG NO NO!
__________________________________________

Förresten, igårkväll hittade jag mitt nya favvo-program på TVn. Jag satt och asgarvade när Whipeout gick på kanal 5.
Jag är såååååå skadeglad så det programet var oerhört roligt! TIPS! Kolla på det! 20.00 Söndag, kanal 5.

Helgen

Jag har inte varit hemma så mycket denna helgen, men nu ska jag skriva lite snabbt om den.

I fredags var det studentfest med cirkus-tema. Jag, Elli, Diana & Tess förfestade hos Elli och vi hade kuuuul :D
Sen drog vi till Barca nightclub där studentfesten var. Alla som kom var inte utklädda, och vi var väl inte heller jääätteutklädda. Men det fanns de som hade klätt ut sig fullt ut oxå.
Vid lite innan 2 hämtade pappa mig för jag hade inte lust att sova över i växjö.

Jag lockade håret... tyvärr försvann lockarna rätt snabbt. Men på bilden nedan är dem kvar iallafall, fast det var finare innan bilden togs eftersom jag gick i duggregn till Elli från bilen.
Jag var dessutom DRÄNKT i glitter. Hela jag glittrade och allt jag nuddade började glittra. Syns dock inte på bilden.


På lördagen sov jag till 7, men efter en liten stund uppe så la jag mig igen och sov fram tills lunch.
 Sen följde jag med för att fira vår granne som fyllde år förra veckan... (så lite i efterskott).
Efter lite fika där så åkte jag till Kidd och vi kollade på film, spelade xbox och eftersom han vill bli tatuerare så fick han skissa på mig. Han är grymmt duktig :) Vid 04.30 började vi bli trötta och då la vi oss.
Sen vaknade vi vid typ 11.00 och Felix (hans katt) var liite sur på mig eftersom jag tog hans sovplats jämte Kidd XD Hahahaha. Söta katt! Men med lite kel så blev Felix glad på mig igen :)
Jaa... sen körde jag hem efter en stund.
My blev jäääätteglad när jag kom hem :)

Jag försökte ta en bild på det Kidd ritade på mig... men det har försvunnit rätt mycket och jag fick ändra kontrasten på bilden för att framhäva färgen... så jag ser väldigt blek ut... men ändå! Önskar jag hade tagit en bild igår när den var nygjord... då syntes den underbart snygga flygande påfågeln som täckte hela ryggen :P


Nu ska jag kolla på TV lite och bara ta de lugnt :)

HAHAHA! Söta Doris!

Min systers kissemiss Doris har blivit rakad XD Se så söt hon är med sin fluffboll på svansen ;)

Hon var rätt nyfiken på My... som mest morrade :P

Ingen utmaning är omöjlig att klara!

Ska man upp för trappan så finns det många vägar.... om man heter Nina och är grymmt uttråkad ^^,


Och tro inte att jag nöjer mig med att klättra från bara ena hållet ...



Nu är söndagen snart slut...

och dagen gick fooort.
Jag sov till 11, men steg inte upp förens efter 12 ^^, För mamma var snäll och gick ut med My på morgonen.
Sen åt jag middag... men var inte alls hungrig, men en halv potatis och en köttbit åt jag iallafall.
Sen på eftermiddag åt vi våfflor :D GOTT! Och då blev jag riiiiiiktigt mätt :D

På kvällen blev det film me mammsen och sen lite dator och nu.... SOVA!
Go Natt!

RSS 2.0