Kisen på besök

Idag kom min bror hem med en liten valp, en 8½ veckor gammal liten finsk lapphund. Han var så gullig och söt och pussades såfort han fick chansen. My tyckte väl inte han var någon höjdare, hon tyckte mest han var jobbig med sitt busande och satte honom på plats nån gång innan hon gav upp och gömde sig i husses famn istället ^^,

 



Jag ser sååå ful ut på bilden, men jag var nyvaken och det är ju faktist Kisen ni ska kolla på ^^,

mina älskade föräldrar

Det krävs inte mycket för att göra två viktiga personer i sitt liv glada.
En sak jag inte skrivit mycket om i bloggen är en händelse i min familjs liv som i början av året splittrade släkt & familj rätt så mycket. Jag och mina kära föräldrar har hamnat mitt i mellan allt och inte kunnat göra så mycket åt saken som hände... och detta har tagit hårt på oss.
Igår var pappa väldigt deprimerad och det kändes så extremt tungt att inte kunna få honom att inse hur älskad han är. Även mamma drogs med i pappas depp.

Så idag bestämde jag mig för att ge mina föräldrar en rolig kväll att glömma alla beskymer på. Eftersom jag jobbade till 17.00 så var det tvunget att bli nåt på kvällen, så på min lunchrast tog jag reda på vilka filmer som gick på bio... men det var så svårt att bestämma vilken jag trodde mina föräldrar ville se, så istället ringde jag hem precis när jag slutade. Jag sa "Gå ut en runda med My för nu kör jag hem så om 15 minuter ska ni vara utanför så plockar jag upp er. Lämna My hemma efter rundan, för ni ska med till en hemlig destination"
De blev så överraskade och så otroilgt glada. Eftersom vi normalt brukar äta vid 18 tiden så körde jag iväg till en restaurnag i växjö och sa att de fick välja vad de ville och att jag bjöd. Mamma blev nästan tårögd av glädje när jag sa varför jag bjöd ut dem. Efter vi hade ätit så körde jag raka vägen till bio'n och sa att jag skulle bjuda dme på bio också, och att de fick bestämma vilken film de ville se, men tyvärr var det över 1 timme tills några filmer skulle börja gå, om vi inte ville hoppa in i en film som gått ca. 20 minuter redan.
Så istället åkte vi och hyrde film och hela kvällen var en glädjekväll. Det behövdes efter alla lessna miner den senaste tiden.

Så en middag och hyrfilm gjorde denna kvällen till den bästa på länge :) <3

besvikelse

jag är lite besviken på vissa vänner idag... lögner kommer man inte långt med.
Men vafan, jag klarar mig utmärkt ensam! Ensam är stark!

Update

Jag har inte orkat skiva här senaste veckan. Det har varit mycket att göra och ingen tid att göra det på ^^,
Jag har varit barnvakt, varit på hälsokontroll, letat vaccinationsintyg, haft läxor och samtidigt har jag varit extremt trött hela tiden.
Min au pair-ansökan blir lite uppskjuten, för jag saknar en vaccinering som jag måste ha för att få ett godkänt hälso-intyg... så den 1 december ska jag vaccineras. Jag HATAR sprutor... jag gråter som en liten hjälplös barnunge såfort någon nämner och säger att jag ska ta blodprov eller få en spruta. SÅ jag är lite lagom orolig för att få denna jädra vaccineringen. Och sen ska jag tydligen komma tillbaka 4 dagar senare för att se så att vaccineringen funkar >< HELP!

Mja, och idag har jag haft noll ork. Jag har sovit nästan hela dagen och är ändå trött. Tror jag är på väg att bli sjuk igen. Men bortsett från att jag sov nästan hela dagen idag så åkte jag in till skolan för att hämta nårra keramik-saker och då fick My  följa med. Och jisses vad alla blev till sig när min lilla voffs kom in på skolan, hon är så omtyckt :D

Nu ska jag lägga mig (igen).. för imon är det ännu en skoldag. Och sen ska jag jobba hela helgen ^^,

Hejs!

Jag lyckades hålla mig vaken...

jag lyckades hålla mig vaken i skolan idag. Det var en så otroligt seg dag. Den började med ett prov som gick jättebra, sen en håltimme och sen hade vi redovisning av ett arbete vi jobbat 2 och 2 med i några veckor... redovisningen tog så grymmt lång tid för varje grupp att vi var tvungna att fortsätta efter lunchen. Och när alla äntligen var klara så kändes hjärnan som en degig studsboll... man kände sig så tom på energi men förökte hålla sig vaken och hålla fokus på läraren som sedan stod och pratade till sövande antik-rundan-musik.
Vid 14.10 slutade vi och då hämtade pappsen upp mig så åkte vi och fikade... MMMM vad gött det var!
Det vat ju ett mirakel att jag inte somnade i skolan så lite fika piggade upp så otroligt mycket :)

Efter skolan fortsatte dagen vara lugn. Mamma är iväg med jobbet, pappa är ledig och jag är fri imon så då ska jag soooooova!

körkort + skola + jobb + mer

Alltid händer det något.
I fredags hade jag uppkörning och jag klarade det :D SÅ nu har jag körkort :D
Jag trodde först jag kuggade eftersom jag fick total black-out vid den inre kontrollen men sen körde jag så bra så det gick ändå :) WOOHOOO!

Och i skolan har det vart fullt upp. Prov o läxor hela tiden och jag känner hur jag börjar tappa greppet om allt, det börjar bli för mycket helt enkelt.

Och nu mera jobbar jag torsdagar och helger inne på björkbo så där rycker mina fria dagar. Men visserligen jobbar jag inte enligt schema men hittils har jag blivit inringd varje ledig dag sedan jag sa att jag var ledig dessa dagar.
Det blir pengar :D WOHO! Jag sparar allt jag kan inför nästa år, men samtidigt försöker jag leva lite och unnar mig lite gott de kvällar jag är ledig.

Och idag fick jag 300 för att diska "några tallrikar" och damsuga min brors lägenhet.
Det tog EN HEL TIMME att diska!!!!! Det var gamla matrester på allt från säkert 3 veckor tillbaka!!!! och sura mjölkpaket på diskbänken, och halvätna gratänger, och FYYY!


Dagens tips!
Diska ALDRIG åt en 20 årig kille om han säger "bara några tallrikar".

jag lever ;)

Det var läääänge sedan jag skrev nu... och det har hänt mycket. Men nu ska jag sova.... men tänke bara förvana att det kommer ett inlägg imorgon om allt som hänt senaste veckan.

Ha de gött!

RSS 2.0