Woohooo! Födelsedags-inlägg m.m.

Ja nu kommer liite bilder som Elli tog under fredagens förfest. Från puben har jag tyvärr inga bilder.
Jag måste bara säga att det var en underbart rolig 18-årsdag :) Började med mina föräldrar som kom in 6.00 på morgonen och sjöng och gav mig frukost på sängen och paketer. 
I skolan grattades jag oxå med paketer och en massa grattis hela tiden :) Tillomed vår mat-tant (som är en gubbe) kom in på lektionen med en tallrik me en fralla på och ett levande ljus på) ^^, så snällt.
Efter skolan åt familjen ute på restaurang, och sen åkte jag hem där en stor blomma väntade, ett paket som kom me posten och 2 kuvert :) 
Och sen kom min bror, min faster, mina grannar och nårra förredetta grannar och firade mig. Vi åt paj och sen tårta och vid 19.30 fick jag skjuts in till växjö där jag o mina vänner hade förfest hos Thomas. 
Grymmt roligt, go dricka och sen vid ca. 23.00 drog vi vidare till Grace Nightclub där jag gick in som VIP och fick höra GRATTIS av vakterna :D WoHo! 
Väl inne på Grace blev jag bjuden på tequila och sen festades det lääänge. Drack även en blå konstig men go drink :)
Och jädra i att vad omtyckt man var :) Killar överrallt :) Själv fastnade jag för en som hette Daniel som var 21 år gammal och som både dansade och snackade me mig en hel del, och kramades. Efter en puss på kinden letade jag rätt på tjejerna igen och efter en stund gick vi ut för att ta lite luft och där var nästa kille (David) och han såg inte helt fel ut :P och snäll som fan. han fick faktist mitt nummer efter en lååång pratstund men tyvärr tror jag han fick fel nummer :S Litte snurrig blev man allt där på slutet av natten.
Med skoskav tog Elli & jag den sista nattbussen hem till Elli där jag sovde över. Och på lördagen hämtade mina föräldrar oss båda vid 12.00. 
Jag hade gryyyyyyyyyyyyyyyyyymt kul :)
Här är lite bilder från förfesten. (elli tog de flesta bilderna)
  



Och en klassiker på fester... TWISTER !!!




Såååå, det var min 18-årsdag det.

Idag har jag förrsten köpt en ny kamera oxå :) Så om 1 timme är batteriet laddat och då ska här test-fotas :D
 Denna kameran blev det:

idag fyller jag år !!!



Hipp hurra, idag fyller jag 18 år :)

Woohooo :D

Blåbär

Idag efter skolan gick jag, Elli & Tess hem till Diana som bjöd på blåbärspaj.
Gotteli gott gott!

Tack för den glada pajen Diana ;)

...

Nu börjar mina ögon må bättre, jag har inte vart yr på 2 dagar och nu är det bara den sega förkylningen som jag vill bli av med.
Men ajajjajaa... igrå fyllde Elli 18 år och förfesten var jädigt kul, tyvärr är jag 1 vecka ifrån att få följa med in på puben men det gjorde inget, jag hjälpte en vän hem istället (som råkat få för mycket i sig).

Nästa vecka blir det mer party party :) Och min bror ska fixa VIP för mig o mina närmska vänner på en pub där han extraknäcker som vakt ibland. NICE! Pub-debut som VIP :P

Annars har jag efter en låång sovmorron vart på marknad me mina föräldrar och sen slappat som bara den.
På marknaden köpte jag en liten tugg-sko till My, och hon älskade den ^^,



I can see again!

YES! Jag kan se igen!!! :)
Ögonsalvan jag ska ta nu i 4 dagar gör att jag känner mig blind flera timmar efteråt. Eller mja, jag kan ju se, men det är som att titta igenom frostat glas (allstå extremt suddigt).
Så jag tar den på morgonen, ser knappt förrens 4 timmar senare och då är det snart dags att ta ny salva för att sen vänta lika länge igen. MEN nu kan jag se, och jag ska inte ta salva förren jag ska lägga mig nu och då behöver jag ju inte kunna se XD Moahahaha. Logiskt tänkande va?!

Jaja. Detta var nog väääldigt ointressat att läsa om men ähh, shiiiit samma :P
Jag har haft en lugn dag idag och har inget att skriva :P för en lugn dag är en lugn dag, och lugna dagar har alla haft ;)

Men en liten bild på My kan jag ju pigga upp alla med. Enjoy!


Tillbaka från doktorn

Japp, då så. Jag har fått en antibjotika-salva för ögonen som jag ska använda 3 gånger om dagen i 4 dagar och om det inte hjälper ska vi komma tillbaka för då kan det vara allergi.
Bortsett från det så har jag tydligen även stor vätskebrist... så nu blir det till att dricka dricka dricka.

Nu ska jag fika lite.
Ha de gött!

Sjuuuk :/

Mja, vad ska man säga. Idag stannade jag hemma från skolan.
Jag har haft en förkylning som gömt sig och segat ner mig ett pat veckor, men den har inte blommat ut redigt ännu känns det som... och i onsdags vaknad jag med ömma, röda och svullna ögon men jag åkte till skolan ändå.  
Igår var det ju torsdag, och då är jag ju ledig men imorse orkade jag bara inte åka till skolan.
Det ser ut som om jag har 2 blå/röda blåtiror runt ögonen, näsan har börjat rinna lit mer och jag hostar som en galning. Nu börjar förkylningen bryta ut.
Om 30 minuter ska jag till doktorn och visa ögonen. Önska mig lycka till :P


Byeee

Zzzz...

Nu ska jag poppa lite popcorn och sen lägga mig i soffan och deppa...
jag måste hitta nån mer att vara hos som har barn för att få en refrens till åt au pair-ansökan.... för den tid jag varit hos min kusins småbarn räknas inte FÖR VI ÄR SLÄKT!

Funderar på att ringa ett dagis imon och erbjuda mig att hjälpa till där på torsdagar... och då ryker min lediga veckodag, men whatever?!


Grattis Grattis Grattis Grattis!

Säg gratis till min söta bror :)


Onsdag, men det känns som fredag :/

Igår var det tisdag men kändes som torsdag, idag är det onsdag men känns som fredag.... knäppt!

Men iaf, dagen började som vanligt (drog mig i sängen lite för länge och fick stressa med allt innan jag rusade mot bussen som självklart är sen... som alltid) Lucky me!
Väl i skolan hade jag idrott (trots mitt snörvliga tillstånd), sen åkte min klass iväg till universitets-området för att få lyssna på en förläsning som höll av en svensk illustratör som vunnit VM i new yourk med sina illustrationer. Det var väldigt kul o intressant!

Sen åkte jag hem, åt lite sen lunch och åkte tillbaka till växjö med mina föräldrar... eller nej.... nu ljuger jag nästan, jag KÖRDE till växjö ^^, i min bil, i ett växjö med massa vardagstraffik! Nice!
Och i växjö köpte jag en födelsedagspresent till min bror som fyller år på fredag.... sen körde vi hem igen.
Och så fick jag frågan om jag kunde ta hand om Ted (min granne) medans hanns mamma jobbar imon, so yey! Mer barnerfarenhets-timmar :) Vid 13.00 ska jag dit och sen kommer jag inte hem förrens på kvällen. Nice Nice!

Och en liten fråga nu... jag har bestämt mig för att köpa en digitalkamera (ingen super-mega-proffs-kamera, men en liten lagom kamera).
Är det nån som kan tipsa om nån bra kamera?
Tänkte köpa den efter jag tagit körkortet så att jag är helt säker på att jag inte blir helt pank ^^,

Men tills dess får ni stå ut med bilder från mobilen.... som t.ex. denna ^^,

RSS 2.0