Zindi och My

Idag var vi i Värnamo och firade Börje som fyllede år. Så My fick träffa sin vänn Zindi, men det blev inte så mycket bus mellan dem idag. 
Jag klippte ihop en liten bild med de få bilderna jag tog där. Hehe. Inte så bra bildkvalité men ändå. 
image11

bättre humör idag

Ja, ni i skolan märke nog att jag var lite nerstämd och allmänt irriterad/arg igår sista stunden av bildlektionen.
Jag blev på lite dåligt humör igår eftersom min mentor hade pratat med skolsköterskan om mig igår och hon hade kallat dit mig. Hon berättade att min mentor sagt att han aldrig sett mig äta i skolan.
Sanningen är den att jag visst äter, fast kanske inte så mycket. Jag har aldrig varit nån storätare. Och äter jag inte i skolan så äter jag hemma eller går till ICA och köper nåt att äta. Så det var en falsk anklagalse.
Men när jag sa det till skolsköterskan så sket hon fullständigt i vad jag sa, jag är ju bara en liten dum elev som man inte kan lyssna på.  Det är ju mycket bättre att lyssna på en gubbjävel kallad mentor som påstår saker som inte stämmer. Men det är klart, han kanske aldrig har sett mig äta i skolan, för HAN ÄTER JU SJÄLV ALDRIG I MATSALEN! Då är det inte så lätt att se mig! Pucko!!!!
Aja, det som irriterade mig mest var ändå att skolsköterskan till slut anklagade mig för att ha ätstörningar och hon sa även att hon trodde jag lät bli att äta medvetet! Hon lyssnade ju ingenting på vad jag sa! BAAAAH!
För er som undrar, NEJ, jag har inte ätstörningar och jag ÄTER visst!
De där anklagelserna blev lite mycket och när jag kom hem sprack muren runt mina känslor och jag började storlipa. Hon sa det på ett så klumpigt sätt och för mig, som alltid ätit lite och alltid fått höra det, så blev detta droppen som gjorde att det rann över.
Dagen fortsatte kasst, tänker inte ens rabbla upp allt. Och denna dagen började kasst, missade nästan bussen, och i skolan var min stol borta (en uppgift, alla har fått en stol som vi designar om). Men efter aslång tid hittade vi stolen som 3:orna hade snott och hade vid deras kroki-lektion. Så jävla snällt lixom, bara ta en stol för nån. Grr!
Sen vände det iallafall och dagen blev bara bättre. 

Så nu är jag go o glad igen, så ska det vara! 

Snart ska vi åka till Värnamo och fira en bekant som fyller år. I helgen kanske, men bara väldigt löst kanske, kommer Rigge o hälsar på. Han är hemma på permission nu.

Så, nu har jag inte mer att skriva, nu ska jag försöka tvätta bort den svarta fägen från handen (som inga medel bitit på än). Vill ju inte ha en svart hand när vi åker till Värnamo. Haha. 

image10

Ännu en dag...

ja nu är ännu en dag slut. Tiden flyger iväg!
När jag vaknade idag ville jag verkligen inte stiga upp, det var så mörkt och kallt, jag frös under täckt!! Men så har jag ju en liten glad voffsing som sååååå glatt ville tvinga ut matte på morgonpromenad. Så vid ca. 6.00 lyckades jag stiga upp ur sängen, och tur var väl det för annars hade jag behövt stressa till bussen.... väldigt mycket.
Vid 8 började första lektionen, Historia (och fy vad jag ogillar det ämnet, eller iaf läraren. Hon skriker verkligen när hon ska prata, med en såndär otäckt skrikig röst.) Men idag blev det bara 1 timmes tortyr med hennes röst. Sen fick vi jobba själva :D
Efter det hade vi idrott, och vi var inte så jättemånga idag. 7 st. Och vi körde motion o styrka. Och avslutade med spökboll (som jag äger ut alla på, Moahahaha, det kan jag tacka innebandyn för. Har väldigt bra bollkontroll och reflexer).
Sista lektionen för dagen var arbetsmiljö o säkerhet. Vi fick lyssna på massa prat om bränder, brandrisker och sen kollade vi på Hipp Hipp en kvart för att läraren ville va lite snäll o rolig ; )
 
När jag kom hem hade jag en sån lust att baka så jag gjorde dumlemuffins och nu är dem slut. Koffe kom nämligen hem en stund efter jobbet ikväll och vräkte i sig typ alla. Och så vann jag en hundralapp av honom XD hahaha, i vadslagning om vilken färg en lampa hade. jag gillar verkligen honom, den bästa brorn man kan ha!  Jag försöker övertala honom att ta med Linda hem till oss (hans nya flickvänn) men det var inte lätt. Men nu har han lovat jag ska få träffa henne snart : ) Vill ju veta vem som flirtat till sig min bror. Han verkar iaf glad : )

Och bara för att detta inlägg inte ska se så satans trist ut med en massa text om mitt tråkiga vardagsliv så lägger jag ut en bild på min älskade voffs med. Hon o jag hade pusskalas innan, hon vägrade sluta pussa min näsa, så nu är den skinande ren ; )
image9

Hmm... snart ska jag lägga mig. Ska bara ut med My en sista gång först.
ha de bra ; ) Tack för du läste!

Lååång tisdag

Nu har jag satt mig lite vid datorn för första gången idag. Har knappt vart hemma.
Först va det ju skolan som gällde och efter skolan gick jag o Diana till Medley och simmade.... och bubbelbadade.
Så nu är jag rätt trött i kroppen, det var ju ett tag sedan jag va o tränade, och simmning använder man ju hela kroppen i så efter ett tag blev det rätt jobbigt. Men det är ju när det är jobbigt som träningen ger mest resultat :D
Men iallafall, kom hem nån gång innan sju och då åt jag lite, sen kollade jag på tv en stund och sne blev det en promenad med My (som äntligen kan gå rundor igen). Och nu fick jag lite tid över till datorn med, men jag ska strax lägga mig.
Och idag fick jag ÄNTLIGEN betalt för den sista tavlan. En vecka försent, men bättre sent än aldrig. Och hon som betalade var jättetrevlig och satte in 70:- extra som "förseningsavgift". Det hade hon inte behövt men det var ju ursnällt :D

Nu ska jag sova! Är såååå trött!
Go natt : )


trött

Nu har snart hela lovet gått, imon börjar skolan igen och det ska bli väldigt kul att få träffa alla vännerna igen.
Men den lediga veckan gick alldeles för fort. Idag var den sämsta dagen på hela lovet, har varit så pigg o glad alla andra dagar.
Men idag har jag typ bara sovit, började med pollen-medicinen idag och den slog ut mig helt. Har haft huvudverk hela dagen och sovit, sovit, sovit. Men nu kan jag iallafall andas lite lättare, innan kändes det som man höll på att kvävas. Jag HATAR pollen och iår har den kommit ovanligt tidigt tycker jag. Jaja, jag överlever, det finns de som har det jobbigare än mig.
Just nu vill jag lägga mig igen men då är risken att jag vaknar inatt och är hur pigg som helst för nu har jag redan sovit flera timmar. Mysan gjorde mig sällskap och sov precis jämte mitt huvud : )

Grrr, msn jävlas!

Åhhh vad irriterande! Imorse funkade det skitbra och jag chattade me mina vänner men plötsligt la internet av. Och jag fick inte igång det, varken det trådlösa eller fasta funkade. Så jag stängde av datorn och kollade om det gick på pappas och den funkade hur bra som helst. Så jag satte på min igen och visst, då funkade internet igen... så länge jag inte gick in på msn :S
Så nu varje gång jag försöker logga in på msn så stängs internet av :S BAAAH vad irriterande. Jag har kollat alla anslutningar och alla inställningar och allt är som det ska men ändå jävlas det.
Just nu vill jag bara spy rakt ut på msn!

image6


Så just nu har jag inget att göra, det blåser fortfarande så att gå ut vill jag inte. Och nåt vettigt som att städa har jag ingen lust med, och jag har bara ingen lust att måla idag, får göra det imon istället (har 2 ogjorda beställningar), sen ska jag ta de lite lugnt med beställningarna. Har ju skickat iväg målningar nästan varje dag denna veckan, och visst är det bra för ekonomin men näää, nu har jag ingen målar-lust längre.  
Och jag kan inte gå ut med My på en redig runda heller för hon är fortfarande halt efter skadan. Men idag gick vi för första gången iallafall en minirunda. Det går åt rätt håll nu!

image7
Jag längtar till måndag, ska bli kul att träffa vännerna igen nu efter lovet.

Vilka av mina vänner har hittat hit till min blogg nu???

 Lämna gärna en kommentar så jag vet ;)

image8

Idag var jag duktig :P

ÄNTLIGEN så rensade jag garderoben. Det gick verkligen inte hitta de kläder man letade efter innan och allt var halvskrynkligt.
Så nu ligger det en fet klädhög över golvet med kläder som jag ska göra mig av med.
Och när jag skulle ta mig an garderob nr 2 med upphängda kläder så fick jag mig ett gott skratt. Hittade en klänning som jag hade när jag var typ 9 år... och den PASSADE! men den var rätt tajt ;) Hahaha.

Här är alla små nu övergivna galjar. Hahaha.
image2

Och här är My som har fått en liten dyna att sova på under skrivbordet. Eftersom jag var väldigt klantig och sprutade svart färg på mattan som hon brukade ligga på jämte mig när jag sitter här.

image3

Måste nog städa skrivbordet med, och sänghyllan, och filmhyllorna, och ja, allt!!! Är verkligen som om ett bombnedslag har varit här!




Måste bara visa denna bild.
My säger: Tyck synd om mig!
(jag tvingade henne att gå ut o kissa i regnet o blåsten)
image4

trååååk

Just nu har jag vääääldigt tråkigt. Mamma kollar på skitprogram på TV.n, pappa sitter vid datorn, My sover och försöker man väcka henne grymtar hon bara och vänder på fläsket o somnar om, haha, hon låter faktist som en gris med sina konstiga snarkningar.
Och ja, jag sitter här och har INGET att göra...

Torsdag

Idag hade mam o pap planerat att vi skulle åka till Ängelholm (min favvostad) och äta på min favvorestaurang och bara ha en mysig dag, kolla på havet o så med... men så skulle det tydligen va dåligt väder där idag så den lilla utflyckten får vänta tills påsklovet vecka 13. *längtar*
Men vi hade en rätt bra dag idag ändå ;) Vi åkte till ett ställe nära markaryd där pappa hade sett det skulle finna en "rolig" affär, när vi hade varit där så åkte vi till markaryd och letade efter nåt ställe att äta på, och visst fanns det en restaurang men vi valde gatuköket XD Hahha, men det var faktist gott, kommer inte ihåg när jag åt sånt mat sist. Och Mysan fick ju va med oss istället för att sitta ensam i bilen :O) Kanonbra!

När vi kom hem satte jag mig vid datorn och började kolla runt på trafikskolornas sidor. Kände att det är bättre att ta reda på saker tidigt än försent. Så nu har jag en del att tänka på. 
Har 3 skolor som jag funderar mellan.
* Alvesta trafikskola (i Alvesta)
* Davidssons trafikskola (i Växjö)
* Ljungqvists trafikskola (i Växjö) 
Både Zizzi & Koffe (mina syskon) var i Alvesta... men det var för att deras gymnsaie bjöd på körlektionerna. Men ingen av dem gjorde uppkörningen med alvesta.
Själv känner jag inte för att gå i Alvesta, men samtidigt vore det smidigt med tanke på att jag bor här. Men jag går ju i skola i Växjö och är ju då i växjö varje vardag. Hmm... svårt ju.
Prismässigt är det inte sååå stor skillnad. Ljungqvists var liiiiite dyrare men pengarna är väl inget vidare problem iofs. Körkort måste jag ju ha, annars kan jag glömma att åka au pair.
Nån som har erfarenhet av nån av dessa skolor? 
jaja, jag har nårra månader på mig att välja. Fyller ju inte 18 förrens i september. Men framåt sommaren bör jag nog ha anmält mig till teorikurserna. 

SHIT vad mycket jag har skrivit nu :O 
hehe, men det är typ det jag gjort idag + postat en akvarell-bild som ska till en i Halmstad. 
Såhär såg den ut (OBS. dåligt fotad)
 

nystartad blogg

Ja, jag tänkte ha en liten blogg igen...  kommer skriva lite då o då.

Halva sportlovet har gått och jag har väl inte hittat på nåt speciellt. My gjorde illa benet när hon hoppade ner från sängen så vi har inte kunnat gå några rundor heller. Fast idag gick jag en runda med henne ändå, lite frisk luft skadar ju inte... bara det att jag fick bära henne hela rundan XD Hahahhaa.
Och så har jag målat en hel del under dagarna som gått också, fick några beställningar så nu mår min plånbok bra ;) Haha, och bättre blir det för jag har 2 beställningar kvar att göra. Så nu har jag sålt målningar till folk runt om i nästan hela sverige :D Idag skickade jag t.ex. iväg en akvarellmålning till söderköping. 
Och idag sökte jag sommarjobb (äntligen). 

Hm, ja, skulle kunna skriva mer men nu vill jag sova.  

Lämna gärna en kommentar så jag vet vilka som hittat hit ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0