japp

det skrivs visst inte så mycket här längre, men men, det kommer väl mer snart, blir ju lite periodvis.
Nu har jag 4 lååånga arbetsdagar framför mig, och sen är jag ledig 3 dagar, och då blir det FÖRMODLIGEN en tripp till Varberg under måndagen och på onsdagen ska jag till Ullared. På tisdagen ska jag vila upp mig............. kanske ;)

Förresten, den nya deisgnen KOMMER SNART! när jag har tid & ork.

Frieri

Idag friade en av gamlingarna på hemmet där jag jobbar till mig XD HAHAHA, han var fullt allvarlig! HAHAHA! Jag lyckades som tur var säga nej på ett sätt som inte gjorde honom ledsen, och 2 minuter senare hade han glömt allt men han fortsatte "flirta".  Jag var vääääldigt glad när jag såg att klockan var 18.30 så jag kunde åka hem istället för att lyssna på honom.
Imon är en ny dag, då har han förhoppningsvis nåt annat på tanken... t.ex. mat som han brukar tjata om hela tiden.

Jag jobbar alla dagar utom onsdag denna veckan eftersom jag ska hoppa in och jobba heldagar nu i helgen också.





Nice, Money money!

bil ?

Jag funderar skarpt på att köpa mig en liten bil, som jag kan använda när som utan att fråga om lov, som jag kan övningsköra med nu precis innan jag fyller 18 och som jag sedan kan sälja nästa år innan jag åker till USA.
Pappa som känner typ hela sverige (hehe, iallafall många) ska höra med alla han känner på bilaffärer om de har nån bra liten förstabil till billigt pris eller om de kan säga till när de får in någon.
Jag längtar :D Men tänker inte stressa o köpa första bästa bil.

Rigge

Igår var jag i Gylsboda utanför Lönsboda och hälsade på Rigge som var på permision från lumpen.
Så efter lite tåg o buss åkning var jag äntligen framme, och jag fick för första gången träffa även Riggo irl (hehe, Rigge & Riggo... roligt, jag vet, hihi) Och så var även Palle (Patrik) där. Vi 4 kollade först på film och sen gick vi och badade och jag hade inga badkläder med mig men blev rätt snabbt blöt så det blev bad med kläder på ^^,  I det finaste badstället jag någonsin sett (som inte är hav då alltså).
Och så hade vi det jädrig kul hela dagen med bla PS2 o på kvällen kom även Jessi o Bea.
Vill verkligen ha den dagen i repris ^^,

Idag var jag i Värnamo på marknad så nu har jag en liten skål marknadsgodis här hemma. Gött!
Och nu ska jag ut o njuta av solen.

BTW, Grattis Ted!


bytt plats med My

NU mår My prima.... men jag är sjuk istället. Åkte hem från jobbet vid 10 efter några jobbiga timmar.

Har vilat/sovit hela dagen och har inte behövt springa o spy sen jobbet.

Håller på med en ny deisgn till bloggen

Nästa vecka ska här bytas design, håller på att fixa med en lite då o då, får se när jag publicerar den. Men nästa vecka nån gång tror jag!

torkat spy hela dagen :/

Ush vilken dag det har varit för min lilla vovve.
Igårkväll på promenaden hittade pluttan en konstig köttbit som hon började tugga på... men jag slet ut den ur hennes mun så fort jag hann. Idag var det första jag fick göra att torka spya i hennes korg, och det fortsatte under hela dagen så lite här och där har jag fått torka. 
Vi hade våra grannar här på kvällsmat och när de hade gått gick jag för att kolla till My och HELA hennes korg var dyngsur och full med spy : S Jag förstår inte hur allt fick plats i henne! Nu sover hon så sött, och jag håller ögonen på henne.

körlektioner bokade

Idag gick jag in på bilskolans sida och upptäckte trevligt nog att man kunde boka nya körtider för augusti-månad. Så den 18 augusti övningskör jag tidigt på morgonen och den 21 augusti kör jag på kvällen, sen väntar jag tills september innan jag tänker köra igen.... och i oktober SKA jag bannemej lyckas så fort som möjligt ^^, hoppas jag. Blir ju 18 i slutet av september.

no time

har ingen tid att sitta här känns det som... och jag har inte uppdaterat här på ett tag, jag vet det.

I torsdags var jag i Osby och på kvällen pacakde jag inför helgen som slutade med camping i Carlshamn.
Så i fredags åkte jag först till Diana i Älmhult och på eftermiddagen åkte vi 2 till Kolleviks camping i Carlshamn där vi tältade över helgen. Vi fick nårra glada mc-skåningar i tälten runt oss så vi hade aldrig tråkigt.
På lördagen klarade vi oss hyffsat ifrån åskovädret som härjade i södra Sverige, 2 åsk och regnskurar som gick över rätt snabbt drabbades vi av. Under första skuren satt vi och åt lunch på en restaurang i Carlshamns centrum, och när den andra kom var vi på promenaden tillbaka till campingen... så då blev vi lite småblöta.
På söndagen badade vi dessutom :D NICE! första gången för i år. Men vid 14.00 var vi tvungna att åka hem eftersom jag blev tvungen att hoppa in på jobbet och jobba kväll från 16.30. Så jag hann inte ens hem innan jag började, jag blev avsläppt dirkt på jobbet.... med saltigt o blött hår, trött efter en helgs tältande men kvällen gick bra.
Jag fick även hoppa in o jobba på måndagen från 12.00-21.30... efter det var jag HELT SLUT!

Idag blev det dock ingen vila heller.... vid lite över 9 steg jag upp för att åka till Öland på en dagstur. Kom hem nu ikväll vid lite efter sju, gick o köpte lite mjölk eftersom min laktosfria var slut och sen blev det bara lugn avkoppling framför TVn. ÄNTLIGEN! Kollade på Hajen 3 som hade vääääldigt kassa effekter men vem bryr sig?! ; )

Imorgon hoppas jag på sovmorgon så att inte jobbet ringer och ber mig jobba... och på torsdag eller fredag ska jag träffa Rigge som är hemma på permis, och på lördag ska jag till Petra och på söndag jobbar jag precis som jag kommer göra de närmsta 3 veckorna nu!
Men men... jag får ju pengar för jobbet : )


Nu kommer lite bilder från camingen och ölandsturen idag.

Campingen först!

  
  

Och nu öland:
  


Jag bjuder på de fula bilderna jag är med på.... och nu SKA jag sova!

Go Natt kära vänner!

2 år som hundägare!

2 år som carlsson   äter   gnager på ben

 Idag är det 2 år sedan My flyttade hit!



Det firas med en massa kramar + att My fått en liten leverpastej/skink-tårta!
Jag är världens stoltaste hundägare, och kommer alltid att vara det!

Öland, campa eller va hemma??

Ja, nu är frågan hur helgen blir. Om Öland ställs in och vädret blir okej kommer eventuellt jag och Diana åka iväg till havet och campa i tält. Om inget av dessa blir av så skulle mina föräldrar ta med mig på en dagsutflykt om det inte spöregnar. Om det spöregnar så kommer jag säkert bara sitta här. Om jag inte åker på bio eller nåt....

Fy vad många om det finns inför en enda helg!

2 veckors ledigt!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera här... men nu är jag ledig i nästan 2 veckor.
Hade planerat sedan långt tillbaka att helgen som kommer skulle jag åka till Öland med Diana och bo hos Elli... men jag vet inte om det blir av, fick ett tråkig sms imorse, en av Ellis anhöriga har avlidit ; ( Så jag förstår om det inte blir av.

Iaf, vädret är lite småtrist, moln, regn, sol, åska från och till. Man vet aldrig vad det blir för väder. Jag har inte så mycket att göra så denna dag ska jag ägna åt att städa! "JIPPIE" vad tråkigt!


tyck synd om mig!

Mahaha, måste bara berätta hur klantig jag var innan. Jag rotade i ett köksskåp för att hitta ett lock till en burk och jag sträckte mig så mycket jag kunde för att hitta det. När jag hittade det så tappade jag balansen och drämde i armbågen i skåpsdörren så att den dånade till som faaaan.
Hela min arm domnade till och jag fick så ont att jag av smärta satte mig på golvet XD Armbågen blev blå/röd efter bara nån sekund.
HAHAHA, jag kommer har värsta fetingblåmärket imorgon!

Men så är det när man är klantig!

3 dagar kvar

Nu är det 3 dagar kvar att jobba, sen har jag 2 veckors ledigt innan jag börjar på nästa 3 veckors pass.
Jag gillar mitt jobb, men jag behöver ledigt nu!!! En time out. Lite sommarlov. Bara kunna slappa, ligga ute i solen och umgås me mina vänner.

Aja, just nu är jag ensam hemma, My är med mina föräldrar i Mellbystrand. Igår hade min bror varit här hemma och lagat mat. Han hade gjort kyklingryta och ris. Jag tog resterna till min matlåda. Idag hade han också vait här men idag hade han lämnat köket väldigt (läs jävligt) stökigt. Så jag fick diska, rensa undan osv. i köket och sen göra min nya matlåda... men jag gjorde det lite lätt för mig, kokade bara lite makaroner och rotade fram några färdiglagade köttbullar i frysen.

Idag har jag varit ovanligt trött, somnade i soffan och sov nästan 2 timmar. Nu borde jag fixa lite kvällsmat... men är faktist inte hungrig. Tror att jag bara ska ta en skål flingor eller nåt.

söt trött varm

My har lämnat ett spår i mitt hjärta <3 Hon är underbarare än underbarast!
i mitt hjärta
För första gången har jag börjat tveka på att åka au pair nästa år.... jag saknar My efter bara 1 dag, hur ska jag då klara av ett helt år ?!!?!!!!





Ha en bra kväll!
Kram!

RSS 2.0