Lördag

Ja då var det lördag igen... tiden går fort.
Jag har väl egentligen inte så mycket att skriva just nu... livet rullar på som vanligt.
Ikväll är det kulturnatten i växjö... så jag och nårra andra ska ut på stan och kolla runt på kvällen. Det ska bl.a. vara en eldshow :) Coolt
Sen när Oleó öppnar så ska vi dit och ta nårra drinkar och ha kul.... så ja... jag skriver nog mer imon när jag har nåt att skriva om :P

Ha en bra dag ^^,

Jag kommer bli 200 år eller äldre :)

Diana och Petra förlängde mitt liv idag :) Tack tjejer ^^, hehe
Jag vet inte hur det började men jag var otroligt lättroad hela dagen idag. Men efter lunchen, på svenskalektionen så gick det inte sluta skratta.... allt och inget var plötsligt roligt och jag skrattade så att tårarna rann, men Diana och Petra skrattade väldigt mycket dem oxå ^^,
Och ett gott skratt förlänger livet ;) 
Har ju nästan träningsverk i hela magen av allt skrattande idag ^^, Moahahahahhaaaa.

Och en lite rolig sak som jag och Diana har börjat med är att komma ihåg onödigt vetande.
T.ex.
* löparnas flåsande kommer att förbruka 270.000 liter syre och bränna 1.620.000 kcal, vilket motsvarar 623 kg falukorv.
* Bill Clinton blev av med sin oskuld i en röd ford utanför Mc Donalds
* En jordnöt innehåller lika mycket fett som 1 km gurka
* Det tar 30 sekunder att göra en svart gummistövel
* När man nyser så nyser man i en hastighet på 160 km/h

DET NI... very importend to know!

snabba ryck

Imorse blev det snabba ryck för mig. Jag satte klockan på 06.15 som vanligt och visst ringde den... men vad hjälper det när man somnar om?!?! ^^,
Vid 06.59 blickar jag nyvaken mot klockan och reagerar först inte.... men efter några sekunder tänkte jag "vaa, vad var klockan?!"
Japp... 10 minuter tills bussen gick!! WOHO lixom!
Så jag smög in till mamma som sov så sött och frågade om hon kunde gå ut med My eftersom jag hade somnat om och snälla lilla mamma lovade att göra det :)
Så sen slängde jag på mig kläderna, borstade igenom håret lite snabbt och gick på toa... sen sprang jag till bussen som jag faktist hann med :)

Vill man så kan man! ;)

jag erkänner...

jag erkänner att jag har små fjärilar i magen ^^,
Igår var jag hos Kid och han är en så underbar människa :) Första gången jag pratade med honom hade jag en sån bra känsla i magen och den magkänslan var sann.
Både han o jag gillar att rita, måla och hålla på med sånt. Han är innebandy-målis, det har jag me varit i 5 år. Han gillar djur, det gör jag med, och bäst av allt.... han är ärlig OSV....
Så det kändes helt rätt att träffa honom.
MEN vi är inte ihop!!!! Han är inte redo för en ny flickvän och jag vill inte binda mig innan jag åker till usa.... men damn, hade jag inte bestämt mig för att åka till usa så hade jag lätt sattsat på honom.
Så puss på Kid!

Idag har det annars varit en rätt långsam dag, fast egentligen inte. 
Imorse ringde dem fårn jobbet och jag blev så otroligt glad, har inte jobbat på hela denna månaden eftersom de har haft maginflensa där men nu borde den va över så jag blev så glad...... till dem sa att det va idag de bövde mig där.... vid 16.00.... och jag slutar skolan 16.40 och har över en halvtimmes resa till jobbet ifrån skolan.
Så nästa månad får jag förmodligen ingen lön om de nu inte ringer in mig en annan dag denna veckan.
Men men, jag får en fin fin lön imorgon iallafall :)

Och när jag ändå skriver här så kan jag ju berätta att jag ännu inte har fått nån familj i usa.... jag kollar mejlen så ofta jag kan i hopp om det... men den som väntar på nåt gott..... 




Och kolla vad snäll Sara är, fick denna via hennes blogg :) Tack Sara :)


Heeelg!

Nu är det helg och jag är 750 kr fattigare ;)
Jag är även fattig på hår XD Eller nje, men jag är av med lite mer än 10 cm iaf... dessutom har jag blivit ännu mer blondin :P
Yes... jag har som du kanske förstått nu varit hos frisören idag och klippt mig samt slingat om håret.
Jag är rätt blond nu, och nästa gång jag ska göra nåt med håret så KANSKE det blir blondering helt och hållet. Jag trivs med ljust hår har jag märkt, men än så länge får slingor räcka...... tills utväxten kommer ^^,

Jag har tyvärr inte lyckats ta nån bra bild, men imorgon ska jag ta en i dagsljus och visa er, men här är en från idag iallafall.
Det ser ljusare ut i verkligheten.

Och den hemskt hemska luggen stannar lite till den också... jag vill att den ska växa ihop med resten av håret... men just nu är den bara mobbad ^^, precis som den har varit rätt länge nu :P Ångrar nästan jag inte klippte mer på längden... men samtidigt inte :P Så jag är nöjd :)

Och på au pair-fronten har ingen familj kontaktat mig ännu, men jag har fått hem ett tjock kuvert med en au pair-handbok och en massa tips. Bra att ha! :)

Matching

WoooooHoooooo!

Idag fick jag ett underbart mail... nu är jag inne i matching-precessen :)
Det blir nog en au pair av mig till slut ;) för nu kommer familjer kunna kontakta mig :)

WOOOOOOOOOHOOOOOOOOO!

:D

Paket-pris

Nu tänker jag göra lite reklam här i bloggen... för ett mycket speceillt företag som är så underbart bra.... jag pratar självklart om Kexigt UF !!



Mitt, Dianas & Ellis alldeles egna unga företag!

Idag hade vi UF-tid och nu har vi diskuterat fram ett paket-pris för er köpare. WOOHOO!
10 påsar hundkex för 150 kr! Det är hela 10 kr rabatt på varje på påse ;)
Dessutom gratis frakt inom småland !

Så beställ hundkex nu!
All vinst går oavkortat till Hundstallet för att ge hemlösa och utsatta hundar en ny chans i livet!

Kontakta mig:
Nina Carlsson - försäljningsansvarig
[email protected]
www.kexigt-uf.inc.se

Modevisning

Idag började planeringen för skolans avslutnings-modevisning för oss treor. 
Lärarna visade oss skolans tidigare modevisningar som var inspelade, plus en proffs-modevisning och en annan skolas visning.... så efter över 2 timmar tittande fick vi rast, sen fortsatte det. 
Imon ska vi dela in oss i ansvarsgrupper och även diskutera eventuellt tema. Jag funderar på att vara med i ansvarsgruppen för marknadsföring eller koordinator-gruppen. 

För er som inte känner till min skola så mycket så går jag på Växjö Design & Konstskola, som är sveriges mest design o konstinriktade gymnasie-skola, som har elever från nästan hela landet. Det är alltså en friskola med riksintag.
I trean får man i sina FOG-val göra saker som ska visas på en modevisning som vi elever enligt tradition alltid ska ordna innan studenten. De elever som har textil syr upp en helt egendesignad kollektion, alla för sig, så det blir en himmla variation. Vi andra som har inriktning på keramik eller glas får hitta på något annat som en modell kan visa upp, eller slå ihop sig med en textilelev och göra något passande till något plagg. 
Så det ska bli intressant!
Själv är jag redan bokad för att vara modell åt Dianas kollektion, det ska bli kul att se vad man får ha på sig ^^,

Det märks att det är sista terminen för oss nu, massor av uppgifter vräks över oss, och massa prat om olika framtida datum för olika händelser och en massa nationella prov kommer framöver oxå.... fyyyy fan vad det ska bli skönt att ta studenten den 10 Juni!!!!!!

Nu ska jag äta kvällsmat, jag är lite smått hungrig. 

FÖRRESTEN!!! På fredag ryker mitt långa hår ;) Då ska jag till frissan ^^,
Moahaha, ne, en Nina utan långt hår ser bara dum ut :P men jag ska ta bort iallafall 10 cm och klippa ettapper.... och även slinga det. Hoppas det blir fint :)     

Go morrrrrron :)

Önskar jag kunde säga att jag är utvilad nu... men nix :P
Jag har sovit hela natten och steg upp för en halvtimme sedan (11.00) MEN jag är fortfarande trött :o Det var samma sak igår, och för nårra dagar sedan la jag mig redan vid 20.30 men vaknade skittrött ändå :o
Mamma som är lite överbeskydande har redan bestämt att vi ska ringa doktorn imon, för såhär trött ska man ju inte vara.
Kan ju lägga till att jag sover/vilar ett antal timmar varje eftermiddag oxå... så mitt liv består av att sova för jag orkar inget annat XD Typ som en pensionär XD HAHAHA
Jag vet inte, men det kan ju bero på stress... jag är kvävd av skoluppgifter, och har alltid en massa saker som behöver göras, och en massa saker som snurrar runt i huvudet och irriterar mig....

Så imon ska jag ringa TRE viktiga samtal... tur jag inte börjar skolan förren 13.10 ^^, Nytt schema vett ni ;)
Samtal 1: Doktorn
Samtal 2: Jobbet, och berätta om mitt nya schema så de kan ringa in mig andra dagar.
Samtal 3: Frisören, och boka tid för klippning och slingor.

Men kära vänner, skulle inte mamma tjata på mig om att ringa doktorn så skulle jag inte göra det... för jag mår KANON-BRA! Bara lite för trött!

HEJS!

tic tac tic tac...

Nu sitter man här, ensam hemma en lördagskväll och har INGET att göra.... trååååkigt!
Varför bor det inga roliga personer här i alvesta???



Funderar på vad jag ska äta till kvällsmat... hm.... svårt!

jaha...

Istället för att åka o ha en mysig kväll hos en vän så stannar jag hemma. Det går sällan som planerat i mitt liv. Men skit samma, det blir en mysig kväll med Mysan istället. Tror jag. Om ingen annan vill hitta på nåt.

Tänkte köra ut till min syster o prata med henne lite, men fick nyss reda på att hon skulle till nårra vänner i Ljungby. Så det sket sig. Hon och hennes sambo gjorde slut igår så jag tänkte hon kanske ville ha lite stöd. De var ju förlovade, har köpt hus tillsammans, har djur tillsammans och så... men men, ibland skiter det sig.

Nu ska jag fortsätta tråka! Hejs!

Balklänning :)

Idag har jag provat en massa balklänningar :) Och till och med bestämt mig vilken jag ska ha :) Jag är ute i god tid men det är ju bara bra :)
Jag testade först en massa röda klänningar eftersom det är det jag alltid sagt jag ville ha. Hittade nårra fin fina, men testade några andra med.
Sen kom den anställde med ett förslag. Den klänningen var lite grön-aktig... svår färg att förklara. Men den satt så perfekt :) Och var lagom fluffig nertill, och färgen passade mig jättebra :)
Pappa tog en bild på mig i den, men jisses!!!! Vad gör jag?! Jag putar med magen xD Men iallafall... tänkte lägga in bilden här ändå... men klipper bort mitt huvud ;)



Jag ska bara hyra den. Men den är MIN på min bal :D Vi har lagt handpenning och nu är den bokad till mig :D Det är den ENDA klänningen av den modellen som finns (iaf i växjö). Så jag slipper se andra ha likadana klänningar :D

I am sooo happy! Den passade mig perfekt :) 

Jag ska ta en finare bild i april då jag ska dit och ta mått på hur mycket den ska sys upp där bak eftersom den släpade i golvet.  Och det skulle iofs gått bra, men lite surt att släpa den på marken när man är utomhus.

Nu kommer nårra bilder

Ja, jag orkar egentligen inte lägga ner tid på bloggen nu heller men vafan, jag har inget bättre för mig just nu.

Så, helgen var det ja... på lördagsmorgonen åkte jag och pappa för att lämna My hos E-K som skulle få vara hundvakt över helgen. Det kändes helskummt att lämna My. Men det gick bra iaf.
Sen åkte vi hem igen, packade ner finkläderna till kvällen, åt lite tidig lunch och sen åkte vi :)
Jag, mamma, pappa & Koffe min bror.
När vi kom till hotellet kollade vi runt lite där, sen gick vi en sväng i stan och och kollade i nårra affärer o så.
Sen gick vi tillbaka till hotellet och tog det lite lugnt. Min bror och jag delade rum och han skulle duscha..... men fyyy fan vad slö han var!! Så lilla jag fick stressa lite för att hinna göra mig iordning sen :P Men det gick bra.
Sen när vi alla var klara och fina så gick vi ner till hotellets bar för att ta en fördrink.
Och efter det gick vi bort till Wallmans där dinneshowen var :)
Den började vi 19.00 och innehöll 4 rätters. De som serverade och sprang mellan borden var även dem som var på scenen och showade så det var fullt ös på dem :)
 
Här kommer biiiiilder :) Dock blev inte alla så bra eftersom det var mörkt i lokalen vid många tillfällen plus att det var fejkrök där.

Min bror på hotellet. Min mamma på hotellet. Min bror knäppar sig

Pappa & Koffe i hotellets bar.  Försök till bild på hela familjen.

Showen började lugnt men drog igång mer och mer.





Ja, det får sammanfatta showen. Jag har hela kameran full men kan ju inte lägga ut alla bilder här heller ^^,

Här kommer 3 bilder på 3 av de anstälda


Se på fanken... jag fick ett "fint" halsband av Andreas som jobbade där ^^,


Det var så roligt att hämta My på söndagen :) Hon blev så otroligt glad <3
E-K sa att My hade gnytt efter oss och saknat oss <3 Min lilla sötnos <3

wow, vilken perfekt helg :)

Ja nu är jag hemma igen :) Vi hade urkul i helsingborg :)
Wallmans Dinnershow som vi var på var helt underbar, den rekomenderar jag er att gå på!

Jag ska både skriva mer och lägga in mängder med bilder... men just nu orkar jag inte.
Ni får en bild sålänge xD


helsingborg imon :)

Nu ska jag strax gå ut med My, sen blir det läggdags.
Imon ska jag stiga upp tidigt för att åka och lämna My hos E-K som ska vara hundvakt under helgen när vi åker till helsingborg. Det ska bli kul, 4 timmars show, 4 rätters och en helkväll med familjen (minus syster)! 

Så vi får se... uppdaterar kanske på söndag :) med bilder

En nice liten dag

Igår kom Rigge hit och vi började med att bowla i växjö, han hade aldrig gjort det så det var skitkul. Jag vann första serien, men sen sket de sig för mig så Rigge vann ^^, Jag gillade däremot min avslutning, 2 strikes! WOHO!
Sen sprang vi runt och kastade snö på varandra och så åkte vi o hyrde filmer.
Sen kom vi hem och åt lite lunch och efter det kollades det på fiiiilm, vi busade med My, vi gick ut o kastade mer snö på varandra, och sen kollade vi på ännu mer fiilm :)
Sent sent på kvällen skjutsade jag hem honom... lite onödigt långt men det går ju inte många bussar. Så 1 timmes snack och skratt i bilen blev det och när vi väl kom fram så satt vi kvar i bilen och fortsatte snacka jättelänge.
Såå, dagen var underbart rolig :)

Det är INTE lätt att få en bra/seriös bild på Rigge... men jag gillar honom ändå :P
 


Idag börjar jag skolan xD LOL! jag börjar med fri-torsdag :) det är gött :)

Igår...

fyllde min mamma 50 år!
Vi firade henne med frukost på sängen och eftersom hon inte ville ja en massa gäster på sin stora dag så bjöd  vi hit endast nårra stycken i lördags... så på födelsedagen åkte vi och åt på n restaurang istället. Trerätters blev det. Och vi blev så grymmt mätta. Det va mina föräldrar, min bror och jag som följde med.
Som förrätt tog de andra en räkcocktail-grej... men jag är anti skaldjur, jag vet inte varför, men jag kan bara inte äta det. Så jag fick nån ost-grej i en liten söt skål ^^,
Som huvudrätt blev det black and white med urgoda grillade potatisskivor till.
Och som efterrätt åt mina föräldrar creps med glass, medans jag och min bror åt tropisk frukt med glass... URGOTT!

Nästa helg åker vi 4 till Helsingborg och firar hennes födelsedag på redigt, fast 1 vecka försenat. Vi har bokat plats på en stor fin show med 4 rätters till + en natt på hotell. När pappa fyllde 50 åkte vi ju till gran canaria och tog honom på en show där, iår blev det dock lite svårt med en sån lång resa men det är bättre än inget. Och 24 april får ju iaf mamma & pappa åka till Paris :) Då kommer dem utomland iallafall.

Årets första inlägg :)

Jag hade skitkul på nyårsaftonen. Jag var i älmhult med Johanna & Diana och det blev en hel del flumm.
Vi körde singstar (som jag sög på), guitar hero (som jag va bättre på), vi bakade pizza, vi drack liiiiite, vi vräkte i oss paj o chips, vi busringde, vi brottades, vi höll på att bli skjutna av en stor raket (men vi överlevde ^^,), vi kollade på film, flummade, och vid typ 5 så somnade vi.
Jaa, det var väl allt väldigt kortfattat, men jag glömde säkert massa oxå.

Måste bara ge er tips på en rolig sak att säga när man busringer... jag körde den och det var kuuul :)
"Hej, jag ringer från Glocalnet, jag undrar om du vill köpa en häst?... så att du får bättre teckning"


 

RSS 2.0